Posted on

Altstore 1.4 Pentru iOS 14 lansat, nu este nevoie de jailbreak

Altstore Versiunea 1.4 este acum oferită publicului larg pentru descărcare în masă, precum și consum.

Această cea mai nouă versiune respectă Hot pe calea lansării Altdaemon, un pachet care facilitează încărcarea laterală a aplicațiilor la gadgeturile jailbroken, precum și care funcționează armonios cu cea mai recentă actualizare Altstore 1.4.

Mac, precum și proprietarii de PC -uri care rulează în prezent o versiune anterioară de Altstore sunt recomandate să încheie aplicația, precum și să inspecteze pentru actualizare, care va duce versiunea instalată la 1.4.

Notele de eliberare nu stau cu adevărat în altă parte decât informațiile obligatorii, permițând indivizilor să înțeleagă despre asistență, precum și îmbunătățiri generice. În achiziție pentru a oferi un pic mai multă claritate, contul de Twitter Altstore a oferit un context suplimentar.

Notele oficiale de lansare pentru lansarea Altstore 1.4 sunt următoarele:

Suportă macOS uriașă sur, precum și Mac -urile Apple Silicon.

Îmbunătățește suportul pentru gadgeturile care rulează iOS 14 sau mai târziu.

Versiunea 1.4 din Altstore acceptă acum aplicații răcoritoare în fundal cu Siri, precum și comenzi rapide de pe gadgeturi care rulează iOS 14. Suportul pentru widget -uri este acum și un lucru. Indivizii pot urmări atunci când fiecare dintre aplicațiile lor sideload este pe punctul de a expira de pe ecranul casei din gadgetul lor, datorită acestei noi caracteristici.

De asemenea, această versiune a scos AltDeamon din beta, precum și permite cea mai recentă versiune de altstore să configureze, precum și să revitalizeze aplicațiile fără a avea nevoie de acces la un computer.

Jailbreakers, acesta este pentru tine: Altdaemon este în sfârșit din beta! Altdaemon permite altstore să configureze, precum și să revitalizeze aplicațiile fără computer, precum și acum este oferit pentru toate gadgeturile jailbroken prin @dynasticrepo

– Altstore.io (@altstoreio) 7 octombrie 2020

Designerii din spatele Altstore au, de asemenea, îmbunătățirea suportului vocală pentru a încerca, precum și pentru a pune aplicația complet la dispoziția tuturor, precum și, desigur, au fost încorporate într-o mulțime de remedieri de erori, precum și îmbunătățiri sub capotă. Până la urmă, ce este o actualizare a aplicației software care nu include o mulțime de remedieri de erori diverse, nu?

Dacă intenționați să utilizați noua versiune AltDeamon, atunci această actualizare este o cerere pentru a putea face acest lucru. Menținând acest lucru, întrucât este cea mai recentă versiune oficială constantă, versiunea 1.4 este, de asemenea, sugerată oricui care intenționează să utilizeze Altstore. Așadar, ținând cont de acest lucru, încheiați acel Mac sau PC, introduceți AltStore, precum și mergeți la inspectarea acestei actualizări, astfel încât să puteți profita de cele mai recente îmbunătățiri, cel mai bine acum.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcare: IOS 14.2 Beta 1 IPSW Link -uri, date de profil OTA, precum și iPados 14.2 Beta 1 lansat

Cum să reparați IOS 14 Baterie de scurgere a bateriei [Ghid]

IOS / iPados 14 Compatibilitate finală pentru iPhone, iPad, IPod Touch Dispozitive

Jailbreak iOS 14.0.1 Utilizarea Checkra1n 0.11.0, iată cum să [ghid]

Descărcați IOS 14.0.1 Link -uri finale IPSW, date despre profil OTA împreună cu iPados 14.0.1

Remediați actualizarea iOS 14 a solicitat problema blocată pe iPhone, precum și pe iPad, iată cum

Remediați iOS 14 Estimarea timpului rămâneți blocat, iată cum este cum

Remediați iOS 14 OTA blocat la pregătirea problemei de actualizare, iată cum

Cum să downgrade IOS 14.0.1 [Tutorial]

Apple View ECG App Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter sau Instagram și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *