Posted on

Vineri: obținerea socială cu Discord, precum și aduce-hack

cu doar câteva zile pentru a merge înainte de kickofful Remoticonului Hackaday 2021, încă mai lucrăm furios în spatele scenei pentru a împacheta cât mai mult material ca posibil în evenimentul de două zile online. De fapt, se întâmplă atât de mult încât am crezut că apreciați că obțineți un pic de început Începeți în măsura în care vă planificați propriul program personal cu weekend-ul merge. Evenimentul poate fi gratuit, totuși nu este nici un motiv să nu capturați cât mai mult posibil.

Discutați-vă pe discordie

Pentru a începe cu, veți dori cu adevărat să vă alăturați serverului oficial Discoticon Discord Discord. Înțelegem că un subset al cititorului Hackaday ar prefera să le folosim matricea sau IRC sau, probabil, am făcut semnale de fum modulate; Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, Discord a bubulat în partea de sus ca opțiunea defacto pentru acest tip de lucru. Oferiți-i o lovitură, vă place foarte mult.

Serverul Discord nu este doar o locație pentru hackerii asemănători să stea, precum și să treacă peste stilurile muzicale ale DJ Jackalope în timpul sâmbătă după -Party. Este, de asemenea, exact modul în care oaspeții pot cere preocupări la sfârșitul discuțiilor ale fiecărui prezentator, așa cum vom opri chat-ul YouTube pentru a păstra lucrurile centralizate. Chiar dacă nu intenționați să interacționați cu ceilalți (deși ați fi cu adevărat), serverul de discordie are o rutină interactivă a evenimentelor care vă va permite să indicați cât de mult sunt notificați atunci când discuțiile pe care le-ați ales pe care le-ați ales să le începeți Ei bine, după cum vom renunța la anunțurile cruciale, precum și legăturile de acolo, după cum se desfășoară evenimentul.

Vineri aduce-un hack pe adunarea orașului

Astfel, cu ironi de lipit.
Vineri noaptea se termină cu un hack-hack unde oaspeții pot arăta ceea ce au lucrat la utilizarea adunării. Este o platformă de chat video în interiorul unei lumi 2D online, care arată un pic ca legenda lui Zelda.

Folosind acest mediu online, puteți scădea rapid într-un flux video continuu doar prin mersul pe jos la fel de mult ca prezentatorul. Când ați văzut suficient, mergeți la următorul grup de biți de utilizatori. Punctul este de a recrea experiența de oprire a unui congestionat după sărbătoare, unde toată lumea a adus un loc de muncă hardware împreună cu ei pentru a stimula conversațiile. Zona va fi limitată, cu deținătorii de bilete, precum și oamenii din discordie primind primele DIB-uri, deci păstrați un ochi pe căsuța de e-mail pentru informații despre exact cum să vă alăturați.

De program Aceasta nu este singura activitate de seară de vineri. La câteva săptămâni înapoi am dezvăluit că Ziua Lewin va exploata Trivia Hacker, oferind comentatoarelor noastre prețuite posibilitatea de a vă arăta înțelegerea de inovare, precum și istoria Hackaday. Stream-ul de Vineri va depune instantaneu în trivia, dar aici este legătura devotată dacă doriți să setați un sfat pentru dvs.

Încearcă-o, îți va plăcea!

Este dificil, poate chiar imposibil, pentru a recrea cu adevărat experiența de a merge la un hacker con. Cu toate acestea, cu evenimente interactive, precum și curentul, precum și cel mai mare software de comunicare, sperăm că Remoticonul 2021 pot ajunge destul de aproape. Toate piesele sunt în vigoare, singurul lucru pe care îl certăm acum este să avem o mulțime de hackeri extatici să se alăture, precum și să aibă un timp minunat. Credeți că ne puteți ajuta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *