Posted on

Adăugați teme animate pe Mac -ul dvs. cu „desktop live”

, este posibil să nu -l recunoașteți cu adevărat zilnic, cu toate acestea, atunci când utilizați MacBook sau iMac, petreceți mult mai mult timp decât recunoașteți privirea la Imagine statică pe care ați setat -o să fie fundalul dvs. de tapet.

Desigur, puteți modifica în mod obișnuit imaginea respectivă sau puteți seta Mac -ul pentru a modifica regulat fotografia, indicând -o într -un folder de imagini, cu toate acestea nu este tocmai cea mai dinamică, precum și o metodă antrenantă de gestionare a lucrurilor. Nu ar fi fantastic dacă ați putea rezolva toate problemele care includ un desktop static într -o singură cădere, adăugând desktop -uri dinamice, animate? Se pare că proiectantul desktop online pentru Mac a avut exact aceeași linie de gândire.

Live Desktop este, în esență, precisul polar opus experienței autohtone cu care ne -am obișnuit să fim obișnuiți. Aplicația vine la pachet cu o serie de teme animate de înaltă calitate, care pot fi setate pe computer. În momentul compunerii, individul poate selecta dintr -un steag fluturând, o cădere excelentă a apei, un râu fascinant, o plajă de nisip superbă sau un leu roaring pentru cei care doresc să -și lase regele primordial al junglei.

Dacă acea animație, precum și natura dinamică a stilului nu este suficientă, atunci asigurați -vă că volumul dvs. este prezentat pe Mac pentru un aspect audio în întreaga experiență. Ce ar putea fi mult mai bun decât să lucrezi la zgomot, precum și la viziunea unui leu de roaring animat?

Mașinile, precum și sistemele de operare care le alimentează, se stabilesc în mod constant, precum și creșterea caracteristicilor, precum și performanțele pe care le oferă. Ca afaceri precum Apple, precum și Microsoft, efectuează o putere suplimentară în sistemul de operare, marele desktop credincios pare să fie trecut cu vederea. Până la urmă, este doar un desktop în care aruncați date, precum și foldere, nu?

În cea mai mare parte, da, este corect, cu toate acestea, desktopul este într-adevăr o parte esențială, precum și din ce în ce mai prezentă a sistemelor de operare precum OS X, precum și Windows, precum și, ca urmare, trebuie să fie oferite o anumită dragoste. Desktop -ul online pare să facă doar asta, aducând teme online senzaționale de înaltă calitate de înaltă calitate în ecuația pentru Mac.

Se pare că proiectantul va continua să pompeze resurse în aplicație, ceea ce indică faptul că cheltuielile de 0,99 USD trebuie să vă ofere o aplicație Mac care va primi în mod regulat teme noi, precum și experiențe adăugate la aceasta.

(Descărcare: Desktop online pentru Mac în Mac App Store)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *