Posted on

Sporiți durata de viață a bateriei a Androidului dvs.

O mulțime de timp, utilizatorii pun întrebarea în firul ROM este „Cum este durata bateriei cu acest ROM? „. Fiecare dezvoltator ROM adaugă puține modificări de economisire a bateriei la ROM -ul lor. Dar adevărul este de 70% durata de viață a bateriei depinde de utilizarea dvs., de aplicațiile instalate și de multe alte lucruri și de 30% la modificările bateriei adăugate de ROM Developer.

De multe ori, un utilizator vine cu un rezultat excelent al duratei de viață a bateriei și alte reclamații ale utilizatorilor conform cărora scurgerea bateriei este rapidă. Motivele ar putea fi o mulțime de bateria de scurgere a aplicațiilor (de exemplu, aplicațiile Facebook sunt o mulțime de aplicații utilizate frecvent, care scurge bateria), 3G (3G consumă aproximativ cu 30% mult mai multă baterie decât 2G/Wi-Fi).

Mulți utilizatori judecă durata de viață a bateriei după ore totale, iar alți utilizatori judecă după timpul total de ecran. Cel care judecă durata de viață a bateriei până la ore totale, el a obținut o durată de viață a bateriei slabă, deoarece orele totale sunt de doar 15 ore sau mai puțin, dar nu a observat ecranul la timp (mai ales trebuie să fie 5 ore+). Pe de altă parte, utilizatorul care verifică ecranul în timp util se gândește la utilizatorul care a obținut durata de viață a bateriei de 2 zile se datorează faptului că nu folosește mobil, ci doar timp este mai mult. Deci, care este modul corect de a judeca durata de viață a bateriei ??? De fapt, ambele sunt calea ideală. Dar utilizatorul trebuie să ia în considerare ambele cazuri, nu doar unul. Așadar, dacă obțineți ecranul 5HR+ în timp util, cu 15 ore totale sau ceva, atunci aceasta este, de asemenea, o durată de viață bună a bateriei și dacă obțineți o durată de viață a bateriei de 2 zile cu 4 ore+ ecran la timp, atunci aceasta este, de asemenea, o durată de viață bună a bateriei. Deci depinde de modul în care vă folosiți telefonul.

Lăsați întotdeauna bateria să se scurgă sub 5%, apoi încărcați -o la 100%, de îndată ce nivelul bateriei ajunge la 100%, apoi porniți în recuperare și ștergeți statisticile bateriei.

Câteva sfaturi de bază pentru economisirea bateriei:

Opriți GPS/Bluetooth atunci când nu este necesar.

Evitați utilizarea 3G, utilizați 2G/WiFi.

Eliminați aplicațiile Bloatware. Cum să verifici ?? Instalați o mai bună statut a bateriei sau orice altă aplicație de pe piață și verificați.

Setări> Wireless și rețea> Setări Wi-Fi> (Apăsați butonul Meniu)> Advanced> Politica de somn Wi-Fi> „Niciodată” sau „Când ecranul se oprește”

Utilizați întotdeauna luminozitatea automobilului

Nu folosiți aplicații Killer Task, deoarece atunci când ucideți aplicația, este nevoie de mult mai multă baterie pentru a începe din nou serviciul. Lăsați sistemul Android să le gestioneze de la sine

Utilizați kernel -ul care acceptă sub Volt (UV). Primul UV cu -25mV la fiecare etapă, dacă valorile sunt stabile, atunci uv -o cu -50mv. Găsiți valorile UV corecte în acest fel. Nu postez valori UV, deoarece fiecare dispozitiv poate avea valori diferite și poate fi condus la un dispozitiv instabil.

Puteți, de asemenea, sub procesor de ceas (UC), setați minim la 100 (numai dacă nucleul dvs. personalizat) sau 200 și max la (scădere cu 200, de exemplu, dacă este de 1,2 GHz, faceți-l 1000GHz).

Citiți și: Cum să îmbunătățiți durata de viață a bateriei dispozitivelor Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *