Posted on

Vă faceți griji cu privire la aplicațiile dvs. care accesează datele contactelor dvs.? O actualizare iOS este în lucrări pentru a remedia asta

dacă există ceva care să antagonizeze cu adevărat consumatorii, este încălcarea vieții private, ceea ce duce la accesarea datelor fără consimțământul cuvenit.

În iOS, dacă o aplicație terță parte necesită autorizare pentru a accesa datele locației dvs. cu intenția de a îmbunătăți experiența utilizatorului, sunteți întâmpinat cu o fereastră pop-up și aveți opțiunea de a permite accesul sau pur și simplu să blocați aplicația să știe despre dvs. unde.

Din păcate, locația nu este singura informație disponibilă pentru cei care doresc să o smulgă, iar revelația săptămâna trecută că o aplicație numită Path a făcut date de contact de la utilizatorii iOS, fără să ceară mai întâi a provocat ceva.

Apple a ieșit și le -a dat consumatorilor un răgaz din situația destul de panicat, asigurând că o actualizare iOS va opri ca aceste evenimente să se întâmple în viitor. Vorbind cu John Paczkowski de la Allthingsd, purtătorul de cuvânt al Cupertuno, Tom Neumayr, a declarat:

Aplicațiile care colectează sau transmit datele de contact ale unui utilizator fără autorizarea prealabilă a acestora încalcă orientările noastre. Lucrăm pentru a face acest lucru și mai bun pentru clienții noștri, iar așa cum am făcut cu serviciile de locație, orice aplicație care dorește să acceseze datele de contact va necesita aprobarea explicită a utilizatorului într -o versiune software viitoare.

Desigur, trebuie să ne întrebăm cât de curând va avea loc această actualizare. La urma urmei, problema bateriei iPhone 4S a fost identificată în urmă cu câteva luni, dar totuși unii utilizatori așteaptă la următoarea actualizare pentru antidot. Apoi, din nou, sperați – având în vedere amploarea situației – echipa de siguranță a companiei de fructe va livra mai devreme angajamentul său mai devreme decât mai târziu.

Există și alte domenii cruciale care trebuie luate în considerare de către Apple în ceea ce privește informațiile private. La urma urmei, Cam Roll și Photo Library poate fi accesat cu ușurință de Rogue Apps, iar faptul că nu necesită consimțământ explicit indică că imaginile dvs. personale ar putea fi văzute cu ușurință de alții – un înfricoșător prin intermediul.

Este bine să vedem că Apple propune să facă lucrul ideal – sperăm doar că acțiunea este rapidă. Având în vedere că App Store a crescut cu viteză ușoară, legislația trebuie să fie în vigoare pentru a -i asigura pe cei care îl folosesc.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Apple: Raportat iOS 5 IMessage Bug pe iPhone nu este o eroare

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *