Posted on

4 iulie Premium IOS Apps Vânzare, descărcați -le pe toate pentru gratuit astăzi [ediția 2015]

, fiind astăzi popularul 4 iulie și Will Smith se luptă cu extratereștrii și astfel, ne -am gândit că ar putea fi un moment bun pentru a verifica Unele aplicații și jocuri premium iOS care v -ar fi costat în mod normal un ban destul de mult, dar sunt disponibile în mod inexplicabil în prezent pentru prețul bargaintic al absolut nimic. Îți plac negocierile, nu -i așa?

Adesea vă aducem utilizări de acest fel, în mod normal săptămânal, dar titlurile variază adesea de la ieftin până la destul de ieftin înainte de a merge gratuit. Aplicațiile oferite Ideal sunt acum o reducere deasupra restului, folosind experiențe premium pentru costul de nimic altceva decât timpul tău. Îți datorezi să le descarci acum, înainte ca prețul să revină!

Hai să aruncăm o privire.

Star Walk 2 (2,99 USD – gratuit / iPhone și iPad)

O aplicație excelentă dacă doriți să le arătați copiilor dvs. despre stele sau chiar dacă doriți doar să vă periați pe propriile cunoștințe, Star Walk 2 este ceea ce au fost făcute smartphone -uri și tablete.

Puteți descărca aplicația de aici.

Infinity Blade (5,99 USD – gratuit / iPhone și iPad)

Încă un joc minunat de jucat, la Blade Infinity original poate fi puțin lung în dinte, dar totuși comandă un preț mare. Cu excepția acestui weekend, unde îl puteți descărca degeaba. Ceea ce trebuie să faci absolut.

Puteți descărca aplicația de aici.

2DO (14,99 USD – gratuit / iPhone și iPad)

Una dintre aplicațiile mult mai scumpe din App Store, 2DO este o aplicație bine plăcută pentru a urmări sarcinile, iar dacă ați fost vreodată renunțat la încercarea de la acest preț, atunci este momentul să atingeți această descărcare buton. În timp ce fierul este fierbinte, coleg de făcut!

Puteți descărca aplicația de aici.

Putere (0,99 USD – gratuit / iPhone)

O aplicație fără sens pentru Apple, care vă permite să vizualizați bateria iPhone-ului dvs. ideal pe încheietura mâinii. În prezent gratuit, Power este o aplicație pe care trebuie să o aibă fiecare Apple Bucury Utilizator.

Puteți descărca aplicația de aici.

Trackers Mystery: Silent Hollow HD (6,99 USD – gratuit / iPad)

Destul de negociere, având în vedere prețul său normal, acest joc iPad gratuit nu are nici măcar cumpărături în aplicație pentru care să te confrunți. Remediați misterul și salvați -vă colegii agenți pentru a fi gratuit astăzi.

Puteți descărca aplicația de aici.

Deci ce mai aștepți? Descărcați -le pe toate înainte ca prețul să revină!

Toate aplicațiile subliniate de mai sus sunt disponibile pentru a fi descărcate direct din App Store.

NOTĂ: Aceste aplicații sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp. Descărcați -le cât mai curând posibil, având în vedere că astfel de oferte nu durează în general mai mult de 24 de ore de la postare.

Asigurați -vă că consultați galeria noastră de aplicații iPhone și galeria de aplicații iPad pentru a explora mai multe aplicații pentru iPhone și iPad.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *