Posted on

Mergeți cu acest drone RC de 1080p, care poate chiar să-și descopere metoda acasă, doar 80 USD astăzi

Amazon oferă în prezent drona Potensic T25 RC cu o cameră video de 1080p pentru doar 80 USD atunci când clipați și cuponul de reducere pe pagină ca intră într -un cod special de tarif de reducere la checkout. Acest cost face ca acest drone să fie unul dintre negocierile mult mai bune din această săptămână, precum și să vă economisească practic 50% în acest proces.

Este posibil să nu conteze atunci când zboară, cu toate acestea, acest drone arată cu siguranță și partea!

Există o mulțime de caracteristici înghesuite în acest drone care îl fac o ofertă fantastică chiar și la prețul său tipic. Cu toate acestea, atunci când luați în considerare ratele de reducere, este și mai bine. Drona acceptă GPS -ul, precum și poziționarea GLONASS pentru a se asigura că are cel mai bun concept de unde se află. precum și asta permite dronei să se conformeze cu utilizarea conectivității GPS în telefon. De asemenea, există sprijin pentru a vă întoarce la casă atunci când este scăzut la putere sau suferă și pierderi de semnal.

Camera video încorporată este excelentă pentru videoclipuri de 1080p, precum și cu un unghi reglabil de 90 de grade, veți putea întotdeauna să surprindeți ceea ce căutați. Cu distanțe de zbor de până la 300 de metri, nu veți fi nevoie să fiți lângă el în timp ce o face.

În prezent, acest drone are practic 1.000 de evaluări pe Amazon, cu un scor de 4,2 stele din cinci. Acest lucru, însoțit de acest preț, face ca acesta să fie un drone fantastic de ridicat astăzi. Rețineți că costul nu va fi în jur de mult timp, precum și asigurați -vă că va intra în codul ratei de actualizare după ce a tăiat acel cupon.

Cumpărați: Drone Potensic T25 RC cu cameră video de 1080p de la Amazon: 80 USD cu cupon de reducere pe pagină, precum și cod de rată de reducere 4E8VUT6A | Preț original: 140 USD

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Checkra1n pentru Windows Alternative: Exact cum se utilizează RA1NUSB pentru iOS 13.3 jailbreak

Descărcare: IOS 13.3 Final IPSW Link -uri, actualizare OTA, precum și iPados 13.3 pentru dispozitive compatibile

Descărcare: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA Profil, link -uri IPSW lansate atât pentru iPhone, cât și pentru iPad

Downgrade iOS 13.3 la iOS 13.2.3 pentru checkra1n jailbreak, iată cum

Jailbreak iOS 13.3 Utilizarea checkra1n, iată exact cum [Ghid]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 pe iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mult mai mult cu noul TFP0 Exploit va fi posibil în curând

iOS 13/ 13.2.2 JEAIBREAK TWEAKS LISTA pentru Checkra1n

Apple View ECG App Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter sau Instagram și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *