Posted on

Hackaday Link-uri: 22 februarie 2013

PlayStation π

Da, este încă o casă făcută de case de zmeură pi, cu toate acestea [Gabriel] micul PlayStation 3.14 este genunchii albinelor. Carcasa a fost atunci când o cutie de cadou din metal inițial destinată cardurilor cadou. Cu câțiva cecuri de un Dremel, lumea are în cele din urmă un nou PS3 care rulează Linux.

Acolo cu durata de viață a mașinilor

[Mattias] trimis într-o sugestie despre o emisiune de televiziune cu adevărat mare în Suedia. Se numește Mekatronik, precum și în esență, părțile fascinante ale mitbusterilor în care [Jamie], precum și [Adam] dezvoltă lucruri mari aleatorie. Este un program lingvistic suedez, deci dacă cineva ar dori să facă ceva pentru episoade, vom fi mult mai mult decât mulțumiți să le conectăm din nou.

Aplicație software bazată pe radio definită

Clubul de radio Amatori de la Universitatea din Twente din Olanda a venit cu ceva cu adevărat rece: o aplicație de software bazată pe web. Deci, ce, întrebați? Doar streaming audio sau ceva peste Internet? Nu. Puteți gestiona cu adevărat acest SDR pe web.

Ne pare rău că îmi pare rău că întoarcerea hardware-ului la zgură. Într-adevăr, suntem.

Junk Box Tesla Coil

[JJ] a bătut o bobină de casă de casă din junk pe care-l stătea în jur. Practic, este o bucată de țeavă din PVC, o minge de tenis, precum și folie de aluminiu. Chiar și transformatorul a fost tras dintr-un proiect uitat de lungă durată. [JJ] devine niște arcuri cu adevărat mari, așa că vom apela acest lucru o victorie.

Circuite de timp active

[Danilo] a fost invitat la o sărbătoare de costume cu o temă de film. El a dorit ceva înapoi la viitor – este, așa că a bătut un condensator de flux (traducere). Se bazează pe un PIC12F675, cu microcontrolerul care rulează un pic de cod care clipește LED-urile la fel ca filmul. Acum, la proiectul Hoverboard …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *