Posted on

Cum să obțineți Slider de volum Android P pe orice tip de Android

Am vorbit despre câteva dintre modificările introduse în prima previzualizare a designerului Android P înainte. Una dintre multe modificări vizibile este setarea glisorului de volum. Odată cu dimensiunile ecranului în continuă creștere, aplicația software trebuie să localizeze controalele tactile în care degetul mare le poate ajunge rapid. Android 8.1 Oreo a făcut ceva similar cu meniul Power. Acesta a fost mutat de la centru la marginea ecranului mai bine la butonul de pornire, precum și a fost remodelată vertical, mai degrabă decât pe orizontală. Android P furnizează aparent același tratament cu glisorul de volum. Slider -ul de volum a fost mutat din partea de sus a ecranului la marginea ecranului de lângă butoanele de volum, care este exact la fel ca partea în care butonul de pornire se află pe o mulțime de telefoane.

Este una dintre modificările de bun venit în Android P., având în vedere că introducerea LG G6, precum și Samsung Galaxy S8 anul trecut, ecranele smartphone -urilor au devenit mult mai înalte. Totul datorită noului raport Element 18: 9, fiecare OEM pare să urmărească. Nu criticând pasul, cu toate acestea, Kudos către Google pentru optimizarea aplicației software pe baza tendințelor hardware prezente. Google chiar a inclus suport pentru crestături, precum și mai multe afișaje, unul dintre acestea nu este chiar un model încă. Este destul de probabil să nu primiți niciodată actualizarea Android P, dacă nu aveți un Pixel Google sau un flagship recent față de anul trecut. Este posibil să aveți în continuare un telefon cu adevărat înalt, care are un ecran de 18: 9.

Vezi și: Răspundeți la notificările din zbor cu notifly

Din fericire pentru tine, Android P nu este cererea de bază pentru obținerea unui glisor de volum similar. Este posibil să nu fi fost mult timp având în vedere că Android P DP1 a fost lansat, însă am avut tonurile de apel ale sistemului, precum și imagini de fundal oferite pentru descărcare de mult timp. Există chiar și un port al editorului de ecran Android P pentru orice tip de dispozitiv Android. Nu ar trebui să fie extrem de neobișnuit, dacă vă spunem că glisorul de volum Android P poate fi instalat, de asemenea, pe orice tip de gadget Android care rulează Android 4.0, precum și mai sus. Au existat anterior câteva aplicații care modifică glisorul de volum implicit pe dispozitivele Android. Slider de volum Android P de la Yogesh Dama este doar o astfel de aplicație. Cu toate acestea, există o captură uriașă. mult mai multe despre asta mai târziu.

Instalați glisorul de volum Android P

[GooglePlay url = ””/]
Puteți descărca datele Android P Slider Slider APK de aici, precum și încercați înainte de a obține aplicația.

Caracteristici

Android P ca panoul de volum plutitor cu durata implicită pentru acesta.

Setarea glisorului de volum pe ecran pentru a contacta cu ușurință SeekBar

Culoare pentru bara de notificare a volumului, precum și pentru widget.

Alegerea culorilor pentru comutarea pictogramei pe bara de notificări

Cum se utilizează glisorul de volum Android P

Lansați aplicația când este instalată. Există două permisiuni speciale pe care le va fi nevoie pentru a permite, care nu deranjează, precum și suprapunerea ecranului. În afară de acestea, aplicația are nevoie de executarea autorizației de pornire, însă nu trebuie să o permiteți manual.

Odată activat, puteți începe să utilizați aplicația deja la setările implicite, cu toate acestea, poate doriți să modificați setarea glisorului în centrul ideal.

Există o mulțime de alte setări pe care le puteți juca, cum ar fi modificarea culorilor glisoarelor, precum și pictograma, culoarea notificării persistente care constă din pictogramele pentru diferitele canale de volum etc.

Utilizarea aplicației este locul în care puteți cere un ajutor. Veți crede că de acum încolo, când apăsați butonul de volum, vedeți un glisor asemănător P Android P. Iată captura, asta nu se întâmplă. Veți vedea în continuare dialogul de volum implicit dacă apăsați butoanele de volum. Pentru a aduce un glisor de volum Android P, veți avea nevoie să eliminați nuanța de notificare, precum și să atingeți pictograma canalului de volum pentru care doriți să modificați volumul.

Dacă doriți, puteți, de asemenea, să locați widgetul Slider Volume Android P de pe ecranul casei dvs., care este în esență exact același lucru pe care îl vedeți în tava de notificare. Doar utilizarea butoanelor de volum ar fi putut fi mult mai ușoară, însă aceasta este în prezent singura metodă care funcționează.

Citiți în continuare
Boot Android Gadgets în modul FastBoot / Healing / Bootloader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *