Posted on

Adăugați o priză de curent alternativ + porturi duble de încărcare USB la mașina dvs. pentru doar 11,99 USD astăzi

de 150 W Power Inverter Dual USB + AD ADAPTER AL AC este furnizat în prezent prin Amazon la cel mai mic preț. Cu codul de reducere oferit, veți putea ridica acest accesoriu de putere neprețuit pentru doar 11,99 USD, ceea ce îl face un must-have absolut.

Primul lucru pe care îl veți observa despre acest accesoriu incredibil de util de la Bestk Power-living este faptul că vine cu un design bine gândit pentru călătorii. Acest hardware este dezvoltat cu o mașină în minte și, ca atare, trebuie să se conecteze la aportul relevant din mașină pentru a obține puterea, dar, în timp ce se pare că aparține acolo, mai degrabă decât să fie un echipament uriaș voluminos. Din fericire, Betesk a făcut o treabă excelentă pentru a se asigura că accesoriul este cât mai mic și ușor posibil.

Odată conectat, orice proprietar va putea profita de cele două porturi USB incluse pentru încărcarea dispozitivelor, cum ar fi smartphone -uri sau tablete. Porturile USB oferă 2,4A pe port pentru o putere de putere combinată de 4.2A și oferă tehnologie inteligentă IC care permite dispozitivului să recunoască tipul de hardware care este încărcat și să ofere viteza optimă de încărcare pentru a garanta siguranța și integritatea. Adaptorul vine, de asemenea, cu mecanisme de siguranță încorporate pentru supraîncălzire, sub și peste tensiune de încărcare, scurtcircuit, supraîncărcări și supraîncărcare. Pe scurt, indiferent de ce se întâmplă, sunteți acoperit.

În plus, accesoriul Bestek include, de asemenea, o priză de 110 V, care este ideală pentru încărcarea dispozitivelor mai mari. Acest lucru implică faptul că ați putea lua laptopul sau MacBook -ul dvs. pe drum și să vă garantați că acesta este taxat suficient. De asemenea, puteți lua ceva de genul unui sistem de jocuri Nintendo Switch în acele călătorii lungi rutiere în cumpărare pentru a -i menține pe copii mulțumiți și ocupați.

Dacă bateria moare, atunci nicio problemă. Pur și simplu conectați -l la o priză AC de 110V și veți fi înapoi și veți funcționa în cel mai scurt timp. Portul vine, de asemenea, cu o ușă de siguranță încorporată pentru a opri acei ochi și degete înrădăcinate să se târască și să se târască.

Un produs restant de livrare a puterii la un preț și mai remarcabil.

Cumpărați: Bestek 150W Power Inverter DC 12V până la 110V Converter AC 4.2A Adaptor auto Dual USB de la Amazon: 11,99 USD cu cod SVSG5UQU | Preț original: 17 USD

De asemenea, poate doriți să consultați:

Cum să downgrade IOS 12.1.2 la iOS 12.1 / iOS 12.1.1

Note de lansare iOS 12.1.2, Changelog și alte modificări, astfel cum sunt evidențiate de Apple

Descărcați IOS 12.1.2 Final IPSW Link -uri, actualizare OTA pentru iPhone XS, XS Max, XR, X și multe altele

Jailbreak iOS 12.1.1 / iOS 12.1: Echipa Project Zero publică eroare de escaladare a privilegiului care ar putea duce la primul public iOS 12 jailbreak

Call of Responsabilitatea Legends of War Android Apk Beta Descărcare a versiunii 1.0.0 lansate

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *