Posted on

2020 iPhone SE va fi introdusă în această lună, iPhone 12 de 6,7 inci ar putea fi întârziată până în octombrie [raport]

, au existat multe îngrijorări cu privire la IPhone IPhone pentru 2020. Când ianuarie s-a rostogolit, am crezut că avem un Fotografie destul de grozavă a ceea ce se întâmpla, cu toate acestea Coronavirus ar fi putut plăti la asta.

Potrivit analistului Jeff Pu, ne putem aștepta ca cel mai mare iPhone 12 să fie întârziat.

Într -o notă de studiu de cercetare pentru firma chineză GF Securities, care a fost aleasă de MacRumors, PU a declarat că testarea inginerească s -a dovedit complicată, împingând înapoi cel puțin un model iPhone 12.

Într -o notă de studiu de cercetare cu firma de studiu de cercetare chineză GF Securities, achiziționată de MacRumors, PU a declarat că consideră că actuala etapă „EVT” sau „Inginerie de verificare a ingineriei” a avansului iPhone 12 ar fi putut fi prelungită cu două săptămâni până la sfârșitul lunii aprilie pentru Proiectare de 5,4 inci, precum și modele de 6,1 inci, precum și la mijlocul lunii mai pentru modelul de 6,7 inci.

Apple a plecat pentru o prezentare eșalonată de acest fel înainte, o mulțime de recent când iPhone 8 a apărut în septembrie 2017, cu o lună înainte de iPhone X.

În ceea ce privește iPhone SE sau iPhone 9 – în funcție de cine ascultați, PU crede că o vom vedea dezvăluită la mijlocul acestei luni. Am auzit declarații anterioare care au prezentat o prezentare în a treia săptămână a lunii aprilie, așa că este posibil să avem un nou iPhone chiar după colț.

Ne așteptăm ca iPhone SE să arate extrem de asemănător cu iPhone 8 ieșit, cu toate acestea, cu recentul procesor A13 sub capotă.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcare: iOS 13.4.5 Beta 1 IPSW Link -uri, actualizare OTA împreună cu iPados 13.4.5 Beta 1 lansat

Kodi 18.6 IPA APK Descărcare pentru iOS 13 / iPados 13, Android lansat

Rulați mai multe 2 conturi WhatsApp pe 1 iPhone în mod ideal, iată cum

Descărcare: iOS 13.4.1 Link -uri IPSW, actualizare OTA lansată împreună cu iPados 13.4.1 lansat

Jailbreak iPhone 11 Pro Max cu UNC0VER 4.0.0 pe iOS 13.3 acum

Checkra1n pentru Windows Alternative: Exact cum se utilizează RA1NUSB pentru iOS 13.3 jailbreak

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1 Utilizarea checkra1n, iată exact cum [ghid]

Downgrade iOS 13.4.1 la iOS 13.3.1 pentru checkra1n jailbreak, iată cum

Jailbreak iOS 13.3 Utilizarea checkra1n, iată exact cum [Ghid]

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *