Posted on

Cum să redați aproape orice tip de tip de date video pe gadgetul dvs. Android

Deși majoritatea jucătorilor media se ocupă de audio tipic, precum și formate video, ei se luptă în mod obișnuit să se ocupe de câteva dintre extensiile mai obscure. Ca atare, există multe, multe aplicații de redare media terță parte au oferit ce pretenție de asigurare să gestioneze în esență toate formatele, precum și oferta de astăzi, RockPlayer pentru Android, respectă exact același motiv.

VLC Media Player este, cel puțin pentru utilizatorii de desktop, unul dintre cei mai buni din jur, precum și în timp ce există un port Android neoficial, din păcate încetează să lucreze pentru a atinge înălțimile la care ne așteptăm. RockPlayer își propune să completeze acel gol, precum și nu se va îndepărta de majoritatea formatelor media.

Interfața este plăcută, precum și puteți juca material direct de pe cartea SD cu foarte puțină bătaie de cap. VLC este renumit pentru manipularea subtitrărilor, precum și puteți face rapid tone .srt în afara subtitrărilor din RockPlayer, pe lângă playlist -urile .m3u.

Mulți dintre voi vor, la fel ca mine, să fiți o etapă de utilizare a Windows Media Player în timpurile trecute, precum și ulterior au sfârșit frustrați de respingerea constantă a numeroase fișiere video. În timp ce RockPlayer nu este destul de plăcut de privit ca și clientul desktop VLC care salvează viața, face o treabă destul de bună, precum și a gestionat orice tip de .avi sau .mkv, am aruncat-o cu Aplomb de membru al familiei.

Având în vedere că declară că se ocupă de aprecierile .RMVB, .WMV, .ASF, .WMA și SWF, nu am putut ajuta totuși să fim impresionați de natura diversă a stilurilor de date pe care RockPlayer le poate lucra. La fel ca majoritatea aplicațiilor din toată magazinul Google Play, există o versiune gratuită, Lite, pe lângă o opțiune plătită. Iterația gratuită este susținută de reclame, precum și în timp ce unii sunt fericiți să persevereze cu un plus intrusiv, o mare parte din voi veți dori cel mai probabil să faceți parte din taxa neglijabilă.

Designerii aplicației au utilizat pentru a oferi o versiune PayPal cu plata cu Google Play Store, cu toate acestea, de când uriașul G a luat excepție, veți avea nevoie să vedeți site-ul RockPlayer pentru mai multe informații. O versiune de piață plătită va fi ieșită atunci când devs-urile vor primi un comerciant, așa că cea mai bună alegere în acest moment este să apucați versiunea gratuită, precum și să gestionați cu anunțurile deocamdată.

Descărcați RockPlayer Lite pentru Android [Play Store Link]

Asigurați -vă că inspectați galeria noastră de aplicații Android pentru a consulta mai multe aplicații pentru dispozitivul dvs. Android.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *