Posted on

Apple lansează mesaje beta, aduce IMessages la Mac OS X-Descărcați acum

Una dintre caracteristicile încorporate ale OS X Lion, precum și versiunile anterioare este aplicația de chat înțeleasă ca IChat, care a fost întotdeauna facturată ca o a prezentat complet aplicație de mesagerie imediată care combină text, video, precum și chat vocal într -o singură aplicație. IChat a fost întotdeauna o aplicație extrem de flexibilă care oferă funcții puternice, susținute de adevărul că lucrează cu o serie de servicii precum Yahoo, precum și cel mai mare cartier de mesagerie imediată din Statele Unite, AIM.

După cum știm cu toții, cu toate acestea, fiecare aplicație software are durata de valabilitate, precum și parcă a venit acest moment pentru aplicația proeminentă Ichat. Apple a lansat astăzi o versiune beta a noii aplicații „Mesaje” care va fi livrată cu Mac OS X Mountain Lion reînnoit vara. Mesajele sunt oferite pentru a descărca astăzi, precum și înlocuiește complet orice tip de instalare existentă a IChat pe Mac -ul unui utilizator, oferind un gust al ceea ce este de găsit odată cu lansarea Mountain Lion. Nu este îngrijorat, dacă sunteți un individ de rutină al serviciului IChat, acesta va continua să funcționeze în aplicația de mesaje noi, cu toate acestea, împreună cu caracteristici suplimentare încorporate.

Eliberarea iOS 5 a văzut serviciul iMessage de la Apple să devină viață, cu capacitatea de a trimite în totalitate mesaje de taxe către alte persoane iOS 5 pe mai multe gadgeturi iOS acceptate, fie folosind numărul lor de telefon mobil, fie un ID Apple înregistrat sau o adresă de e -mail. Noua aplicație Beta Mesaje Mac adaugă o gamă suplimentară la serviciul iMessage, permițând acum persoanelor fizice să trimită mesaje direct unui destinatar care utilizează un Mac, fie printr -un număr de telefon, fie printr -o adresă de e -mail. Aplicația Mesaje va aduce respectarea funcțiilor:

Mesaje nelimitate către orice tip de Mac, iPhone, iPod Touch sau iPad.

Începeți o conversație pe Mac -ul dvs., precum și continuați pe orice tip de alt gadget, deoarece se sincronizează între toate.

Capacitatea de a trimite fotografii, videoclipuri, precum și accesorii vocale între dispozitive.

Invocați un apel telefonic FaceTime din aplicația Mesaje.

Continuați să utilizați servicii suplimentare, cum ar fi AIM, YAHOO, precum și Google, deoarece toate sunt dezvoltate în mesaje.

Aplicația de mesaje pentru Mac a fost cu siguranță următorul pas în revoluția iMessage, la fel cum am văzut cu FaceTime pentru aplicația Mac, care arată că Apple este dedicat să aibă o compatibilitate maximă, încrucișată, acolo unde este posibil, precum și o dovadă suplimentară a Mac OS X ca Ei bine, ca iOS care se contopește împreună pentru a tasta un sistem de operare unificat.

Aplicația Mesaje este în prezent în versiune beta, precum și poate fi descărcată de pe site -ul oficial Apple în totalitate gratuit.

Actualizare: Iată linkul oficial de descărcare directă a mesajelor beta.

Asigurați -vă că inspectați galeria noastră de aplicații Mac OS X pentru a consulta mult mai multe aplicații pentru computerul alimentat de OS X.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *