Posted on

Construirea unei biciclete pentru 100 de mile pe oră

ca un copil, [Tom] a urmat toate încercările de înregistrare a vitezei de automobile asupra apartamentelor de sare Bonneville. Autovehiculele folosite în aceste încercări au fost construite de oameni în garajele lor, și ca un constructor de cadre biciclete, [Tom] este conștient de înregistrarea vitezei terenului pentru biciclete. Un gând duce la altul, iar [Tom] a ales că va vedea cât de repede ar putea merge unul din cadrele sale.

În afară de o unelte masive pentru bicicleta sa personalizată, [Tom] a avut nevoie de un mic ajutor de la un prieten. Înregistrarea actuală a vitezei terenului pe o bicicletă a fost făcută prin redactarea în spatele unui traversă de drag. [Tom] nu are un racer de drag, sau o întindere largă de teren deschis în Anglia sa natală, așa că a făcut următorul cel mai bun lucru: redactarea în spatele unui Ford Zephyr pe un aritrip al doilea război mondial abandonat.

Pe pistă, [Tom] a reușit să-și ia bicicleta până la 80 de mile pe oră. Dorind să vadă cât de repede ar putea intra în condiții optime, bicicleta a fost dusă la garaj, pusă pe o pereche de role și măsurată așa cum a fost adusă la viteză. Cu mult efort, [Tom] a reușit să obțină până la 102 de kilometri pe oră, extrem de rapid pentru ceva alimentat de mușchiul uman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *