Posted on

Accesoriul SuperBook vă poate transforma smartphone-ul într-un laptop complet [video]

Shell Wise Laptop care vă transformă smartphone-ul Android într-un computer portabil, puternic, precum și complet practic practic a depășit obiectivul de finanțare necesar pe Kickstarter, De asemenea, există motive deosebite pentru a fi extatic uber în acest sens.

Este posibil să fi auzit sau nu despre proiectul SuperBook, cu toate acestea, există ca o metodă rapidă, precum și practică de a folosi procesarea, precum și puterea de calcul a unui gadget Android în Buy pentru a oferi o experiență completă de calcul pe un ecran utilizabil. Andromium Inc. au încercat la început să găsească un scăzut de 50.000 de dolari pentru a finanța proiectul, cu toate acestea, până acum au obținut mult mai mult de 400.000 de dolari, cu 28 de zile încă de parcurs.

Produsul în sine poate părea un pic confuz la prima vedere. Cu toate acestea, atunci când vă scufundați cu adevărat, nu numai că devine foarte înlăturat ceea ce oamenii de la Andromium încearcă să facă, însă, de asemenea, este un concept uimitor de grozav, precum și dacă Swift, precum și excesul de finanțare este orice tip de indiciu, acolo este o piață mare pentru un astfel de accesoriu.

Acest nivel de interes a fost validat de adevărul că meseria zboară acum obiective de întindere din trecut, precum iese din modă. Persoanele fizice plătesc în esență pentru privilegiul de confort, precum și pot avea acces la puterea de calcul, fără a fi nevoie să aducă o mașină completă. Accesoriul SuperBook este în esență o coajă a unui laptop care nu aduce deloc niciun tip de putere de procesare, ceea ce face ca aceasta să fie mult mai interesantă.

Superbook -ul va include mult mai mult decât doar beneficiul de a facilita o experiență completă a computerului cu utilizarea unui dispozitiv Android. O mare parte din indivizi tind să își modernizeze smartphone-ul pe un an sau doi ani, asigurându-se că au întotdeauna hardware-ul actual cu puterea actuală.

Dacă acesta este cazul, atunci s -ar putea să fie absolut inutil să actualizați în mod regulat un computer sau un laptop în paralel. De fapt, aceasta este încrederea, că Andromium consideră că Superbook-ul „poate face totul”, inclusiv folosind acces la câștig la navigarea clasei desktop, să obțină acces la aplicații, jocuri, precum și chiar programare atunci când este în mers, dacă asta este asta lucrul tău.

Superbook-ul va include un ecran HD de 11,6 inci, care ar putea fi actualizat la 1080p dacă se atinge obiectivul de întindere de 1 milion USD. Acesta va oferi până la opt ore de baterie înainte de a avea nevoie de o încărcare. Există o tastatură încorporată cu taste de navigare Android, trackpad cu mai multe atingeri, precum și chiar acces la toate datele, precum și la lucrări păstrate pe dispozitivul Android.

Utilizatorii vor avea nevoie doar de conectarea telefonului Android (Android 5.0, precum și în sus) prin intermediul portului USB-C, bucurați-vă de aplicația Andromium în tone, precum și în deplasare pentru a opta pentru acces imediat la toate cele de mai sus . Dacă doriți să sprijiniți proiectul, puteți face acest lucru, deoarece suma angajată continuă să crească.

Superbook -ul este de așteptat să fie livrat către susținători în ianuarie, precum și în februarie 2017, pentru 99 de dolari, precum și va fi oferită în albastru, precum și în culori de aur.

(Sursa: Kickstarter)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *