Posted on

Web Wireless Wireless Long

În timp ce mulți dintre voi citiți acest lucru au bandă largă în casa dvs., există încă zone mari, cu acces la internet. Operatorul de radio a lui Ham [Emmynet] sa descoperit doar într-o astfel de circumstanță recent, precum și necesară pentru a obține o conexiune fără fir la 1 km de casa lui. WiFi nu ar fi făcut sarcina, așa că sa bazat pe o legătură serială de 433 MHz. (Link-ul alternativ)

[Emmynet] a utilizat un set de telemetrie accesibil care operează într-o frecvență care călătorește pe distanțe lungi mult mai repede decât WiFi poate călători. Dreptul esențial aici nu este în hardware, totuși, însă în software. El a devenit veche, implementarea conexiunii TCP / IP peer-to-peer utilizând protocolul Web al liniei seriale. Toate comenzile de configurare a link-ului sunt oferite pe pagina sa de locuri de muncă. Cu antene de achiziție mai mari decât a venit cu kitul de telemetrie, o varietate mult mai mare de 1 km ar putea fi realizată, de asemenea.

[Notă editorului: Acesta este exact cum toți am primit Internet, peste linii telefonice, înapoi la începutul anilor nouăzeci. De asemenea, tinerii tăi de pe gazonul meu! Cu toate acestea, de asemenea, în serios, alunecare este un instrument excelent de a avea în caseta dvs. de instrumente, în special pentru gadget-urile cu putere redusă, unde WiFi-ul ar elimina bateriile.]

Deși nu se potrivește nevoilor [Emmynet], este posibil să se realizeze o varietate incredibil de lungă cu WiFi în sine. Cu toate acestea, acest lucru are nevoie de obicei de antene direcționale, cu o dobândire extrem de ridicată, precum și nu poate fi la fel de fiabilă ca o conexiune de frecvență inferioară. Pe de altă parte, o legătură WiFi (în teorie) obține o performanță mai mare, deci totul depinde de ce sunt nevoile dvs. De asemenea, fiți conștienți de faptul că utilizarea acestor frecvențe în afara acestora utilizează utilizarea poate avea nevoie de o licență radio amator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *